Zoeken
  • Richard de Vos

Bijzondere duurzame woning: hoge opwekking van energie

Bijgewerkt: 29 mei 2019

De eigenaren van deze woning hebben de renovatie van dit voormalige stoomgemaal in Schermerhorn tegelijkertijd aangegrepen om een volledige duurzame woning te realiseren. Het resultaat is heel bijzonder, want de woning wekt meer energie op dan dat er wordt verbruikt. Richard de Vos, oprichter van Mijnbedrijfenergiezuinig, heeft dit gerealiseerd door een volledig geïntegreerde duurzame energie-installatie. Hierbij wordt slim gebruik gemaakt van opslag van energie in een waterreservoir van 3000 liter.

Heel mooi en modern is dat het groot aantal zonnepanelen volledig verwerkt zijn in het dak van deze woning. De zonnepanelen liggen niet op het dak, maar vormen zelf het dak.  

Bekijk hieronder de details van dit bijzonder project:

Inline dak met zonnepanelen en collectoren


27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

MijnHuisEnergieZuinig

Pellekaanstraat 40

1541LM  Koog aan de Zaan

06-51047078

MijnHuisEnergieZuinig (MHEZ) is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van de verduurzaming van uw woning. Wij streven naar 'nul-op-de-meter'. Door onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde installatiebedrijven zorgen we voor een optimaal resultaat. Nul op de meter is voor iedere woning haalbaar door de juiste keuzes van maatregelen. Het is geen simpele optelsom van technieken, maar meer dan dat. Wij doen wat we beloven.

© 2019  MijnHuisEnergieZuinig