Stappen naar 'Nul-op-de-meter'

Wilt u met uw woning naar ‘nul-op-de-meter’ dan ondersteunen wij het volledige proces om dit te bereiken. Ons stappenmodel laat duidelijk zien wat de verschillende projectfases zijn. U kunt starten met het Energieplan. Daarna besluit u of u verder gaat met het project en in welke vorm. Wij adviseren en begeleiden u zorgvuldig tijdens dit traject. De belangrijkste stappen worden toegelicht:

1. Energieplan van uw woning

Met ons professionele Energieplan weet u direct wat de mogelijke energiebesparingen zijn voor uw huis. Op welke wijze uw woning van het gas af kan en/of 'nul-op-de-meter' kan bereiken. Ons Energieplan bevat een aantal innovatieve oplossingen en bijbehorende investeringen. Ook geven we aan welke subsidies en fiscale regelingen mogelijk zijn.

Nadat u het rapport heeft ontvangen kunt u besluiten verder te gaan met verduurzamen van uw huis.


 

 

2. Uitvoering van het project

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het project gefaseerd of volledig turn-key opleveren. U wordt volledig ontzorgd. Wat houdt dat concreet in:

  • Wij zorgen dat alle werkzaamheden binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd. Wij zijn nauw betrokken en u heeft één vast aanspreekpunt.

  • Alle berekeningen en ontwerpen worden nader uitgewerkt. 

  • Onze installateurs zijn professionals en gaan bekwaam en netjes te werk.Wij zorgen dat alle werkzaamheden binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd.

 
3. Oplevering & monitoring

Onder onze begeleiding worden alle werkzaamheden opgeleverd. We controleren het opgeleverde resultaat en dat alle installaties naar verwachting functioneren. MHEZ zorgt in de laatste fase voor het inregelen van uw nieuwe installatie(s), dat is van groot belang voor een maximale energieprestatie.

We doen wat is beloofd!

 

Met onze unieke dashboard monitoren we de werking en de energieprestaties van uw systeem in uw woning. De energiebesparingen zijn direct inzichtelijk en aantoonbaar. U kunt genieten van uw energiezuinige huis.

 

Uw huis is EnergieZuinig!

 

 

Contact

MijnHuisEnergieZuinig

Pellekaanstraat 40

1541LM  Koog aan de Zaan

06-51047078

MijnHuisEnergieZuinig (MHEZ) is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van de verduurzaming van uw woning. Wij streven naar 'nul-op-de-meter'. Door onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde installatiebedrijven zorgen we voor een optimaal resultaat. Nul op de meter is voor iedere woning haalbaar door de juiste keuzes van maatregelen. Het is geen simpele optelsom van technieken, maar meer dan dat. Wij doen wat we beloven.

© 2019  MijnHuisEnergieZuinig