top of page

Start met een Energieplan

Met ons professionele Energieplan weet u direct wat de mogelijke energiebesparingen zijn voor uw woning. Op welke wijze uw huis van het gas af kan en/of 'nul op de meter' kan bereiken. Ons Energieplan bevat een aantal innovatieve oplossingen en bijbehorende investeringen. Wij komen bij u langs en maken een inventarisatie van de huidige situatie.

Voor aanvraag subsidies en hypotheek

 

Wilt u gebruik maken van de subsidieregelingen en een eventuele hypotheek voor het duurzaam maken van uw woning, dan is een Energierapport noodzakelijk. Onze rapportage voldoet aan alle eisen voor aanvragen van subsidies voor een 'Nul-op-de-meter' woning en voor het verkrijgen van een hypotheek. 

Heldere rapportage

 

In een heldere rapportage worden alle onderdelen samengevat. U kunt het volgende verwachten:

  • Inventarisatie van de huidige situatie van uw woning qua energieverbruik en bouwkundige staat (wij bezoeken uw woning);

  • U krijgt inzicht in de benodigde maatregelen en investeringen;

  • U krijgt inzicht in de mogelijke besparingen:

  • U ontvangt een opgave van de mogelijke subsidies;

  • Wat wordt de nieuwe situatie (verwachte energieverbruik);

  • In welke mate draagt uw woning bij in CO2 reductie.

De kosten voor de rapportage varieert tussen 750 en 1000 euro inclusief btw, afhankelijk van de grootte van het huis. 

 

Op basis van de rapportage kunt u besluiten wel of niet verder te gaan met de volgende stap, namelijk de uitvoering van het project.

 

Interesse? Telefonisch intakegesprek

Heeft u interesse in een Energieplan, neem dan contact met ons op voor een telefonisch intakegesprek. We nemen dan wat gegevens met u door en geven we een indicatie van de haalbaarheid.

 

bottom of page