Voordelen 'Nul-op-de-meter'

Steeds meer huiseigenaren nemen maatregelen om hun huis duurzamer en energiezuiniger te maken. Met een goede afgestemd pakket van maatregelen voor energiebesparing en -opwekking, kan iedere woning veel energie besparen. MHEZ gaat een stap verder dan veel andere aanbieders in de markt want wij streven naar 'nul-op-de-meter'. Dan heeft u weinig tot misschien helemaal geen energiekosten meer

Wat is 'Nul-op-de-meter'?

Rond energie-ambities zijn er veel begrippen. In de praktijk is er verwarring over wat de begrippen precies inhouden. Bij 'nul-op-de-meter' wordt het totale netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energie-opwekkende voorzieningen. Een goede isolatie in combinatie met duurzame energie-installaties brengen de energierekening naar nul.

Voordelen van 'Nul-op-de-meter'

  • Uw woning wordt gasloos;

  • u bespaart veel geld, want u heeft weinig tot helemaal geen energiekosten meer;

  • uw woning is zoveel als mogelijk zelfvoorzienend in de eigen energiebehoefte;

  • positief effect op de waarde van uw woning;

  • een verbetering van de energielabel van uw woning;

  • het milieu is u zeer dankbaar, want u draagt actief bij aan de CO2 reductie.

Contact

MijnHuisEnergieZuinig

Pellekaanstraat 40

1541LM  Koog aan de Zaan

06-51047078

MijnHuisEnergieZuinig (MHEZ) is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van de verduurzaming van uw woning. Wij streven naar 'nul-op-de-meter'. Door onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde installatiebedrijven zorgen we voor een optimaal resultaat. Nul op de meter is voor iedere woning haalbaar door de juiste keuzes van maatregelen. Het is geen simpele optelsom van technieken, maar meer dan dat. Wij doen wat we beloven.

© 2019  MijnHuisEnergieZuinig