top of page

Specialist in verduurzamen

MijnHuisEnergieZuinig (MHEZ) zorgt voor het ontwerp, de uitvoering en oplevering van uw duurzame energievoorziening. Onder onze begeleiding werken verschillende gerenommeerde installatiebedrijven nauw samen om uw huis te verduurzamen. Dat is van niet onderschatte waarde voor het succesvol zijn van onze projecten en technische dienstverlening. 

 

Onze uitgebreide kennis van klimaatinstallaties, bouw- en energietechniek, zorgen voor zeer innovatieve oplossingen die u niet snel ergens anders tegen zult komen in de markt.

Samen met MHEZ profiteert u van de volgende voordelen:

mijn-huis-energiezuinig-verduurzamen-kl-
Maatwerk voor de beste energieprestaties

Niet één woning is hetzelfde. Wij zorgen voor een nauwkeurige berekening en ontwerp van de benodigde installaties en aanpassing van uw woning. Voor iedere woning is maatwerk vereist. Het is geen simpele optelsom van technieken om het beste resultaat te bereiken. Met onze kennis en kunde bepalen wij exact welke installaties en eventuele bouwkundige aanpassingen nodig zijn voor het bereiken van een 'nul op de meter' woning. Bekijk onze projecten >

Uitvoering project van A tot Z

Ieder project wordt turn-key opgeleverd, dat wil zeggen wij begeleiden en voeren het project uit tot en met oplevering. Onder onze zeer ervaren leiding worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd en heeft u één aanspreekpunt.

Aandacht voor het wooncomfort

Bij het ontwerp besteedt MHEZ veel aandacht aan het wooncomfort van uw energieneutrale woning. Dit heeft veel voordelen namelijk:

  • Gebalanceerde ventilatie: Bij het ontwerp van een 'Nul-op-de-meter' woning berekenen wij de gebalanceerde luchthoeveelheid voor een gezond binnenklimaat tegen een minimale hoeveelheid warmteverlies. U zult merken dat het leefklimaat binnen uw woning aanzienlijk vooruit gaat. Hiervoor is een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning benodigd.

  • Minder stof door vloerverwarming: in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming de beste keuze. Vloerverwarming werkt op basis van stralingswarmte, waarbij warmte gelijkmatig opstijgt. Dit zorgt voor minder stofcirculatie in het huis en is een verademing voor mensen met allerlei allergieën waaronder astma.

  • Koeling tijdens de zomermaanden: indien gewenst kunnen wij zorgen voor het voordelig koelen van uw huis bij de installatie van een water/water-warmtepomp.

We doen wat is beloofd

Uw project eindigt niet na oplevering. Wij gaan een stap verder, want we vinden het belangrijk dat de beloofde resultaten ook worden gehaald. Vaak zijn er extra werkzaamheden vereist om uw nieuwe installatie in te regelen voor een optimaal resultaat. Met ons unieke dashboard zijn we in het staat het hele systeem en energieverbruik van uw huis nauwkeurig te meten en te monitoren.

bottom of page