top of page

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Wat is MijnHuisnergieZuining?
  MijnHuisEnergieZuinig (MHEZ) is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van de verduurzaming van uw woning. Wij streven naar een 'Nul-op-de-meter' woning, voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Door onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde installatiebedrijven zorgen we voor een optimaal resultaat. Nul-op-de-meter is voor iedere woning haalbaar door de juiste keuzes van maatregelen. Het is geen simpele optelsom van technieken, maar meer dan dat. Wij doen wat we beloven.
 • Waarom moet ik kiezen voor MHEZ?
  MHEZ is al jaren actief op het gebied van verduurzaming van woningen. Wij zorgen voor een volledig integraal ontwerp van uw installatie(s) en eventuele aanpassingen van uw woning. Wij bieden innovatieve oplossingen aan die u nergens anders tegenkomt. Het is geen simpele optelsom van technieken, maar alles draait om het ontwerp en inregelen van het hele systeem. De energieprestaties en het wooncomfort van uw Nul-op-de-meter woning zijn daarom optimaal.
 • Wat is een Nul-op-de-meter woning?
  Een Nul-op-de-meter woning is energie-neutraal. De woning is veel beter geïsoleerd en er is geen gas meer nodig. Een warmtepomp, zonnepanelen en eventueel aanvullende installaties zijn nodig om dit te bereiken. Ook het wooncomfort heeft er baat bij. Zo zorgt de warmtepomp bijvoorbeeld niet alleen voor verwarming in de winter, maar ook voor verkoeling in de zomer. En omdat de energiemeter aan het eind van het jaar op nul staat, bespaar je aanzienlijk op je maandlasten!
 • Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?
  U betaalt vastracht voor de aansluiting die u nodig heeft om stroom af te kunnen nemen of terug te leveren. Hiervoor betaalt u een vast bedrag.
bottom of page